25 let Osnovne šole Livada

V tem šolskem letu mineva 25 let, odkar so se prvič odprla vrata Osnovne šole Livada v Ljubljani. Na dogodek smo bili povabljeni tudi mi iz Mladinskega središča Vič, saj veliko otrok in mladostnikov, ki nas obiskuje in z nami sodeluje, prihaja ravno iz te šole. 

Dogodek so obeležili v ponedeljek, 12.3.2018 na Osnovni šoli Livada.

Slavnostna prireditev s pestrim programom je bila zabavna in hkrati poučna - skozi igro, petje in ples so pokazali multikulturnost ter sožitje številnih kultur, ki se prepletajo na šoli. Na odru so se izmenjevale številne generacij otrok, ki so pokazale, da v vsakem tli talent, tekom prireditve pa se je pokazalo pristno veselje, vztrajnost in prijaznost otrok, ki se na šoli spodbuja in neguje.

os livada 1os livada 2os livada 3os livada 4

foto: OŠ Livada

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si