Biti mlad je zakon

Poulični festival BITI MLAD JE ZAKON je dvodnevni dogodek, ki so ga pripravili Mladi zmaji Bežigrad - Mladinc. Namenjen je mladim, rdeča nit dogodka pa so ustvarjalne delavnice, informiranje ter seveda zabava in druženje.

Topel sončen torek smo MSV-jevci izkoristili za izlet za Bežigrad, kjer smo se udeležili festivala ter se na njem predstavili z izdelki, ki smo jih ustvarili tekom šolskega leta.

Poklepetali smo s taborniki, jedli odlične palačinke, igrali nogomet, izdelali smoothie na nožni pogon :-) ter se preizkusili v karaokah. Seveda je festival ponujal veliko več, a nas je žal čas priganjal. Mladim zmajem se zahvaljujemo za prijetno popoldansko druženje pod krošnjami, kamor se vrnemo tudi naslednje leto.

MZ stojnicaMZ izdelava zapestnicMZ DIY smoothie 1MZ DIY smoothie 2MZ karaoke 1MZ karaoke 2

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si