Delavnica: KAKO PREŽIVETI V ŠOLI

V sredo, 3. oktobra ob 15. uri, vas vabimo v prostore Mladinskega središča Vič na delavnico, na kateri boste dobili nekaj precej koristnih informacij in nasvetov, ki vam bodo olajšali učenje.

Delavnica je namenjena otrokom in mladim.

Prezivetivsoli

Na delavnici bomo skozi praktične naloge spoznali, kako se lahko motiviramo za učenje, kako naj se lotimo učenja iz učbenika in izdelovanja izpiskov ter kako si lahko lažje zapomnimo tudi manj smiselne podatke.

Skozi delavnice se bomo naučili obvladovati šolsko snov, samo učenje in pomnjenje snovi pa ne obravnavati kot nujnega sovražnika in se znati spoprijeti s preprekami.

Delavnico bo vodila univ. dipl. psihologinja Zarja Golouh, ki je napisala priročnik UČENJE ali KAKO PREŽIVETI V ŠOLI. Delavnice bodo zaobjele bistvene sestavine njenega priročnika, prilagojene pa bodo osnovnošolskim učencem.

Vabljeni!

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si