FUSBALIGA preventivnih programov za mlade Slovenije

V soboto, 8.6.2019 smo odklopili telefone in se zabavali na zaključnem dogodku Fusbaliga, ki je bil na igrišču Mladinskega doma Jarše.

Poleg turnirja v ročnem nogometu in strelastiki so se otroci in mladostniki lahko preizkusili v številnih špornih in družabnih igrah – košarki, nogometu 3, panni, floorballu in lacrossu.

Sodelovalo je več kot 100 otrok in mladostnikov. Vsi sodelujoči na zaključnem dogodku so prejeli priznanje. Najboljši udeleženci so prejeli praktične nagrade ter medalje. Na samem dogodku ni manjkalo ničesar, imeli smo ogromno dobre hrane, dobrega vzdušja ipd.

Poleg Mladinskega središča Vič so bili prisotni tudi Javni zavod Mladi zmaji, SPM ( Cona Fužine, Cona Korak in Cona Most), Zavod MISSS, MC Tržič, Škrlovec DC Kranj, Zavod BOB, Dnevni center OM Škofja Loka in Zavod Salesianum.

IMG 20190608 102543IMG 5718IMG 5726

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si