FUSBALIGA preventivnih programov za mlade Slovenije

V petek, 15. junija, smo se udeležili zaključnega turnirja Fusbalige v ročnem nogometu. Dogodek se je odvijal na igrišču Mladinskega doma Jarše ter pod hladnimi krošnjami bližnjih dreves. Poleg turnirja v ročnem nogometu so se  otroci in mladostniki lahko preizkusili v številnih drugih družabnih aktivnostih  - strelastiki, hoji po slacklinu, žongliranju, badmintonu in izdelavi ogromnih milnih mehurčkov. V vmesnem času pa smo se lahko pogostili ob odlični hrani iz žara.

Na dogodku je bilo prisotnih okoli 118 otrok in mladih, ki so se preizkušali v različnih igrah. Mladi, ki so bili uspešni na tekmovanju iz ročnega nogometa in strelastike, so prejeli praktične nagrade. Vsi sodelujoči na tekmovanju obeh panog pa so prejeli priznanje za sodelovanje.

Poleg Mladinskega središča Vič so bili prisotni tudi Javni zavod Mladi zmaji, Zavod BOB, Zavod MISS, SPM (Cent'r Most, CONA Fužine, Korak), Škrlovec DC Kranj in Dnevni center OM Škofja Loka.

fusbaliga finale 1fusbaliga finale 4fusbaliga finale 2fusbaliga finale 3

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si