Jesen in zima

IMG 6484 Jesenske počitnice so za nami in s polno paro se spet učimo in obenem zabavamo. Skupina prostovoljk in prostovoljcev, ter zaposleni si prizadevamo temačne jesensko zimske dni popestriti z delavnicami, pogovori in družabnimi igrami.

Pripravljamo se na medkulturno čajanko in izdelujemo lepe in uporabne predmete za novoletni sejem na eni izmed osnovnih šol, s katero sodelujemo.

*****
Medgeneracijska delavnica
*****

Izdelali smo mila po hladnem postopku, en sklop mil je nastal z začimbami, ki nas spomnijo na dišeč december, ko večina kuhinj diši po cimetu, nageljnovih žbicah, muškatnem oreščku in vaniliji. Naredili mo taka dišeča oljna mila, ki poleg tega, da dišijo tudi negujejo. Za darila smo v drugem sklopu naredili mila z bleščicami in eteričnim oljem sladke pomaranče.

IMG 2287IMG 2300IMG 2299
IMG 2293IMG 2297IMG 2299

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si