Namizni tenis z babicami in dedki

V okviru medgeneracijkih delavnic smo se v sredo odpravili v Dnevni center aktivnosti za starejše Tržaška.

Pripravili so dve zložljivi mizi za namizni tenis, loparje, žogice, piškote, sok ter veliko dobre volje in energije. Izkazalo se je, da babice in dedki niso kar tako. Nekateri izmed njih so bili nekdanji tekmovalci v namiznem tenisu, zato so naši mladostniki hitro ugotovili, da se morajo naučiti pravilno držati lopar in poznati pravila. Dedki in babice so se izkazali kot potrpežljivi in prijazni učitelji. Preživeli smo čudovit popoldan ob druženju in športu.

NamizniTenis1

Popoldansko druženje v okviru medgeneracijskih delavnic v Dnevnem centru za aktivnosti starejših na Tržaški cesti je bilo polno tekanja, pobiranja teniških žogic in učenja. Babice in dedki, ki so se dogodka udeležili (med njimi je bil dedek, ki jih šteje 90), so mladostnicam in mladostnikom pokazali, da je namizni tenis šport za vse starosti. Z mladimi so bili potrpežljivi, ko so jih učili pravilnega držanja loparja in pravil ob igri za točke. Mladi pa so jih z občudovanjem in nemalo presenečenja gledali in se učili. Vsi prisotni smo se to popoldne resnično zabavali in se marsičesa naučili.

NamizniTenis2NamizniTenis2NamizniTenis2
NamizniTenis2NamizniTenis2NamizniTenis2

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si