Ta veseli dan prostovoljstva

Brez prostovoljk in prostovoljcev si programa kot je Mladinsko središče Vič ne moremo predstavljati. Ljudem, ki v prostem času pomagajo otrokom in mladostnikom pri učenju, igri in prisluhnejo njihovim težavam, se vsako leto poklonimo na prireditvi, ki je posvečena njim in prostovoljstvu.

Letos je bil naslov prireditve Ta veseli dan prostovoljstva in se je tako kot vsa leta doslej odvijal na Prešernovem trgu v Ljubljani, ter mnogih drugih krajih. V organizaciji Slovenske filantropije smo imeli na prireditvi tudi mi svojo stojnico, kjer smo predstavljali različne dejavnosti, ki se odvijajo v našem programu.

Rdeča nit pa so bile medkulturne delavnice, saj smo predstavili recepte iz Somalije, Afganistana, Etiopije in Južne Koreje. Najprej so bili recepti napisani v jeziku dežele, nato v angleščini in prevedeni v slovenski jezik. Recepti bodo objavljeni na naših straneh.

Festival prostovoljstva na Prešernovem trguFestival prostovoljstva na Prešernovem trguFestival prostovoljstva na Prešernovem trgu
Festival prostovoljstva na Prešernovem trguFestival prostovoljstva na Prešernovem trgu

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si