Medkulturno srečanje WORLD FOOD

V torek, 12. 12. 2017 ob 16.30 uri vas vabimo na medkulturno srečanje v Mladinsko središče Vič.

world food

Tokratno srečanje je namenjeno druženju in razvajanju brbončic. Okušali bomo hrano iz Makedonije, Somalije, Indije, Afganistana in Tajske, manjkala pa ne bo niti slovenska in hrvaška kuhinja. Vabljeni vsi, da se nam pridružite!

Prepričani smo, da pravkar mislite na svojo najljubšo jed ali sladico... Pripravite jo in prinesite v MSV, kjer bomo skupaj občudovali vaše kuharske mojstrovine. :-)

 *** 

WORLD FOOD – multicultural meeting

On Tuesday, December 12th at 16.30 you are invited to a multicultural meeting in Youth Center Vič – Mladinsko središče Vič.

This time we are going to socialize while trying diferent dishes from Macedonia, Somalia, India, Afghanistan, Thailand, Slovenia and Croatia. Everyone is welcome to join us!

We are convinced that you are thinking about your favorite dish or dessert right now... You are welcome to prepare it and bring it to MSV, where we will together admire your cooking masterpieces. :-)

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si