Zaključni dogodek - Izberi si kos za nov videz

Četrtkov dogodek Izberi kos za nov videz smo skupaj z Ekologi brez meja uspešno izpeljali do konca. Zahvaljujoč številnim sodelujočim smo zbrali ogromno število oblačil, tako za odrasle, kakor za mladostnike in najmlajše. 

Obiskovalci so prišli že v dopoldanskih urah, do poznega popoldneva pa smo vrnili v ponovno uporabo skoraj vsa oblačila. Prišli so mladi in otroci, ki sicer obiskujejo naš dnevni center ter njihovi starši in lokalni prebivalci. Med drugimi so nas obiskale mlade matere iz Materinskega doma, mladi iz Doma Malči Belič v Ljubljani ter mladi azilanti iz Azilnega doma za tujce v Ljubljani. Pogledati so nas prišli tudi iz Dnevnega centra aktivnosti za starejše Ljubljana Vič, saj z njimi večkrat sodelujemo v medgeneracijskih delavnicah.

Zaradi pozitivnega odziva na akcijo zbiranja oblačil in številnih obiskovalcev dogodka bomo podoben projekt ponovili tudi v jeseni. 

izberi kos dogodek 1izberi kos dogodek 2izberi kos dogodek 3izberi kos dogodek 4

Naše delovanje omogočajo:

MOL

MOL

Kino Dvor

Klub 300

Postani donator in prispevaj za bolj kvalitetno delovanje Mladinskega središča Vič. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladostnikom iz neprivilegiranih sredin nudili pogled v drugačen, boljši svet. Lahko nam pomagate s finančnimi sredstvi ali v obliki materiala. Otroci, mladostniki, prostovoljci in mentorji si želimo z vašo pomočjo v očeh čim več otrok in mladostnikov prižgati ogenj veselja. Pokličite nas ali nam pišite na: info@msvic.si